• Αποτέλεσμα εικόνας για instagram logo

     
     

Blog

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 12:51

ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΟΡΕΑ Α’ ΒΑΘΜΟΥ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΟΣΔΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

Η εταιρία Κ. Καλαμάκης –Μ. Γκέρα Ο.Ε. είναι ο μοναδικός υποψήφιος φορέας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας που υπέβαλε αίτηση για να πιστοποιηθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ως ανεξάρτητος φορέας υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ. Πλήθος παραγωγών στηρίζει την πρωτοβουλία αυτή της εταιρίας όλο αυτό το διάστημα, δηλώνοντας τη πρόθεση τους να υποβάλλουν ΟΣΔΕ για το 2015, με την καθοδήγηση των γεωπόνων της εταιρίας .

Published in Blog

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 12:49

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αθήνα, 11 Μαρτίου 2015

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Παράταση του χρόνου νομιμοποίησης σταβλικών εγκαταστάσεων

Published in Blog

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 20:55
   Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πελάτες μας και όλους όσους υποβάλλουν ΟΣΔΕ για το έτος 2015, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην υπογράφουν αμέσως υπεύθυνες δηλώσεις, έγγραφα και άλλα χαρτιά που τους υποχρεώνουν να υπογράψουν υπάλληλοι του Α.Σ. Μεσολογγίου - Ναυπακτίας. Αναγνώστε πρώτα το περιεχόμενο και εάν τελικά επιθυμείτε και επιλέξετε να μην συνεργαστείτε με την εταιρία μας στην υποβολή του ΟΣΔΕ για το έτος 2015, ενημερώστε μας ώστε να προσέλθετε στα γραφεία μας και μόνο και να ανακαλέσουμε την εξουσιοδότηση. Μην υπογράψετε σε κανένα έγγραφο που και αναφέρει το όνομα της εταιρίας μας,το οποίο σας υποχρεώνει η "ΕΝΩΣΗ". 
Published in Blog

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 22:01

 Ο ΟΠΕΚΕΠΕ, στην προσπάθεια να σπάσει το μονοπώλιο των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών που τόσα χρόνια χειρίζοταν αποκλειστικά το ΟΣΔΕ, εξέδωσε δημόσια πρόσκληση, πέρσι τον Ιανουάριο του 2014, για τη πιστοποίηση διαφόρων φορέων που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια, ώστε να είναι ικανοί να υποβάλλουν και εκείνοι ΟΣΔΕ. Έτσι λοιπόν, ιδιωτικές εταιρίες παροχής συμβουλών, γεωπόνοι μελετητές και σύμβουλοι, θα μπορούσαν εφόσον πληρούν τα κριτήρια να συμμετάσχουν στην πρόσκληση του ΟΠΕΚΕΠΕ και αφού πιστοποιηθούν ως φορείς πρώτου βαθμού, να έχουν πρόσβαση στο πληροφοριακό σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ και να υποβάλλουν ΟΣΔΕ.

Published in Blog